Δύο μαθητές ήρθαν σε αντιπαράθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για ασήμαντο λόγο και η κατάσταση ξέφυγε και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να κληθούν και να συλλάβουν έναν 17χρονο μαθητή επειδή έδειρε έναν 16χρονο. Αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλοι τρεις μαθητές, ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι.

Ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος και με τον έτερο 17χρονο, τον χτύπησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία». Ωστόσο, στο επεισόδιο δεν δόθηκε περαιτέρω έκταση.

Ο συλληφθείς αδιαφορώντας, πάντως, για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα.

Έτσι, στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, όπως και συνέβη.

Εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά για την ευκολία με την οποία εξωσχολικοί μαθητές εισήλθαν στην αυλή του Γενικού Λυκείου, συνοικιακά της Λάρισας και την ώρα του διαλείμματος χειροδίκησαν – για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα – σε βάρος του ίδιου μαθητή.

Πηγή: newsbeast.gr