Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν μετανιώνει για το σχόλιο που έκανε για το σώμα της Δανάης Μπάρκα και αναρωτιέται «γιατί να της ζητήσω συγγνώμη;».

Η Λατινοπούλου δήλωσε πως δεν έκανε body shaming και ανέφερε πως αν είχε απέναντί της την παρουσιάστρια θα της έλεγε να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;», είπε χαρακτηριστικά η Λατινοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν body shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία».

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να εντάσσεται στο κόμμα Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου, Μπογδάνου, Κρανιδιώτη είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση, όμως «υπάρχει φως στο τούνελ και είναι και πολύ λαμπερό».

Μεταξύ άλλων η Αφροδρίτη Λατινοπούλου είπε ότι στο παρελθόν έχει γοητευτεί από υπέρβαρο άνδρα, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και υπογράμμισε ότι αν ήταν μαζί σίγουρα θα τον προέτρεπε να χάσει άμεσα κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

Πηγή: newsbeast.gr