Σε ένα χάλασμα στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου στη Λέσβο βρέθηκε η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε φύγει από το σπίτι της στις 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη γυναίκα εντόπισε ο σύζυγός της. Η 34χρονη είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό, λίγες μέρες πριν από την εξαφάνιση της 34χρονης μητέρας, η 6χρονη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον θείο της, ο οποίος είπε στους γιατρούς πως το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι. Οι γιατροί ωστόσο που εξέτασαν την 6χρονη δήλωσαν πως τα τραύματα που φέρει δεν συνάδουν με πτώση. Τότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

Μετά από λίγες μέρες, ο 35χρονος σύζυγος της Ρουμανικής καταγωγής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Πηγή: newsbeast.gr