Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας της Β΄ Γυμνασίου στη Λέσβο, ενώ ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του βιασμού του κοριτσιού από τον 53χρονο.

Την ίδια ώρα, τα στόματα στο νησί φαίνεται να ανοίγουν, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται, κάνουν λόγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών από τον 53χρονο μέσω τηλεφώνου υπηρεσίας της Αστυνομίας, που είχε σχέσεις με το κοινό, για συνεχή μηνύματα σε βάρος άλλων γυναικών, ακόμα και για μηνύματα σε άλλα κορίτσια, αθλήτριες που προπονούσε πριν λίγα χρόνια, καθώς εκτός από αστυνομικός, ο κατηγορούμενος ήταν και προπονητής σε γυναικεία ομάδα βόλεϊ, όπου και γνώρισε την 14χρονη καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, οι λογικές που κυριαρχούσαν στο νησί για τον «καλό χριστιανό και πατριώτη» αστυνομικό, καταρρίπτονται εκτός από τις ειδεχθείς πράξεις του που αποκαλύπτονται μετά τη σύλληψή του και από μία απλή επίσκεψη στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντυπωσιάζουν οι ακραίες και συνωμοσιολογικές του απόψεις. Όπως αναφέρεται, ο 53χρονος «επίορκος» -όπως τον αποκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μέχρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατηγορούσε για… φιλοσιωνιστικές και ανθελληνικές απόψεις.

Ο 53χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 14χρονης και τον γονέων της στην Ασφάλεια Λυτιλήνης στις 27 Ιουλίου και την έκδοση σε βάρος του εντάλματος σύλληψης για «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 15 έτη», «Κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις» και «Προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους». Ο κατηγορούμενος ήταν προπονητής σε γυναικεία ομάδα βόλεϊ, στην οποία ξεκίνησε προπονήσεις η 14χρονη το καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, από το Δεκέμβριο του 2021 οι γονείς της όπως και γονείς άλλων κοριτσιών αντίστοιχης ηλικίας, είχαν εμπιστευθεί τον αστυνομικό, ώστε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τα κορίτσια στις οικίες τους μετά το πέρας των προπονήσεων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, από τον Ιανουάριο του 2022 ο 53χρονος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και να την θωπεύει σε επίμαχα σημεία του σώματός της, ενώ όταν μετέφερε με το αυτοκίνητό του και άλλα κορίτσια, φρόντιζε να αποβιβάζει πρώτα τις άλλες και να την κρατάει τελευταία μέσα σε αυτό. Μετά από ένα μήνα δε, άρχισε να γίνεται ακόη πιο χυδαίος, ακόμη και στις προπονήσεις, απέναντι στην 14χρονη, μη διστάζοντας ακόμη και να της πει: «Θέλω να σε γαμ…». Από τον Φεβρουάριο εξάλλου, ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Messenger, από το οποίο επικοινωνούσε με την 14χρονη και την προέτρεπε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες, όντας γυμνή.

Πηγή: newsbeast.gr