Η Λίλιαν Αρχοντή, πρόσφατα κατήγγειλε πως εκείνη και η κόρη της, έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας στην περιοχή του Κολωνού. Η ηθοποιός, το μεσημέρι της Παρασκευής (09/09) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live του Alpha και μίλησε για τα όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν εντός του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, η Λίλιαν Αρχοντή ανέφερε πως: «Πήγαμε να προσκυνήσουμε σε έναν ιερό ναό, αγοράσαμε κάποια πράγματα και είπαμε να καθίσουμε σε ένα παγκάκι να πάρουμε μια ανάσα. Περνάει μια γυναίκα μαζί με μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα, προφανώς την μητέρα της και ένα παιδάκι προσχολικής ηλικίας που το κρατούσε από το χέρι. Το αγοράκι πάτησε με το πόδι ένα περιστεράκι και γυρίζω και της λέω, πάρα πολύ ήρεμα, “εξηγήστε του γιατί δεν έπρεπε να το κάνει αυτό”. Πηγαίνει η γυναίκα και μιλάει στον αστυνομικό, με φωνάζει ο αστυνομικός και ήταν άγριος εξ αρχής. Όχι ευγενικός. Δίνω τα στοιχεία μου, κάνει ταυτοποίηση μέσα στο περιπολικό και μου λέει, “είσαι ελεύθερη”. Παίρνουμε τα πράγματα μαζί με το παιδί και φεύγουμε» τόνισε, αρχικά, η ηθοποιός.

Στην συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν αξίζει κανένα παιδί αυτό το πράγμα! Το είδα να μου το πετάνε κάτω και φώναζα “βοήθεια, αφήστε το παιδί μου! Κόσμε, βοήθεια! Αφήστε το παιδί μου“. Να φωνάζει “πνίγομαι, πνίγομαι” γιατί την είχε πατήσει στην πλάτη και το παιδί δεν είχε ανάσες. Με ρίχνει δίπλα της, μπρούμυτα, με χτυπάει στην πλάτη και μας τραβολογούσαν και μας χτυπούσαν».

«Δεν καταλάβαινα…Δεν περιγράφεται η όλη κατάσταση» συμπλήρωσε, εμφανώς ταραγμένη, η Λίλιαν Αρχοντή στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha.

Πηγή: newsbeast.gr