Την εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα από την Λήμνο γνωστοποίησε σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο προχώρησε στην ενεργοποίηση Missing Alert για την εύρεσή του.

Στις 18/07/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Μύρινας Λήμνου, ο Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.), 50 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε,  για την εξαφάνιση του Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.) και προχώρησε σήμερα 31/10/2022 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.) έχει ύψος 1.70 μ., έχει 70 kg βάρος, έχει κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε ο 50χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Πηγή: newsbeast.gr