Μπορεί τα δημοσιεύματα στα τέλη του 2022, μετά το Μουντιάλ, να έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του, τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως αναφέρουν τώρα νέα ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αν και υπάρχει οψιόν ανανέωσής του για ακόμη ένα χρόνο. Και το να γίνει χρήση αυτής της οψιόν είναι το ένα από τα δύο σενάρια που υπάρχουν και εξετάζουν οι δύο πλευρές. Είναι όμως και το λιγότερο πιθανό, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Όπως αναφέρει το RMC σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Μέσι, ο οποίος είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα ούτε φέτος κατάφερε να προχωρήσει στο Champions League, θέλει ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει σε αυτό του Κιλιάν Μπαπέ για να υπογράψει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος παίρνει 35 εκατ. ευρώ ετησίως με βάση τη νυν συμφωνία, ενώ ο Γάλλος επιθετικός ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι για τρία χρόνια με συνολικές αποδοχές που θα φτάσουν στα… 636 εκατ. ευρώ! Ο Μέσι δεν ζητάει τόσα, ζητάει όμως ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που παίρνει τώρα, την ίδια ώρα που εξακολουθούν να υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ.

Πηγή: newsbeast.gr