Έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19, απηύθυνε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση μετά την νόσησή του από κορονοϊό, μιλώντας σήμερα στη Βουλή μέσω τηλεδιάσκεψης, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αφορά τον εκσυγχρονισμό για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Μιλώντας βιωματικά, όπως είπε, χαρακτήρισε τη νόσο που προκαλεί ο ιός «σκληρό και επικίνδυνο αντίπαλο», και τόνισε ότι «η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός ανέφερε: «Επιτρέψετε να πω ότι δεν γνωρίζω εάν βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής ή στην αρχή του τέλους αυτής της πανδημίας αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός ο αόρατος ιός έρχεται κάθε 100 χρόνια και δημιουργεί τεράστιες απώλειες. Μιλώντας βιωματικά, ξέρω ότι είναι ένας πολύ σκληρός και επικίνδυνος αντίπαλος. Και για την αρρώστια αυτή έχουμε μόνο μια λύση για να την αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε.

Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις να κάνουν και την τρίτη δόση και αυτοί που δεν είχαν πειστεί να τρέξουνε να την κάνουνε. Και εμείς, οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή πρέπει να προσπαθήσουμε, μιλώντας με τον κόσμο, να πείσουμε 9, 10, ή έστω και έναν, να πάει να εμβολιαστεί. Αυτή είναι η μόνη άμυνα μας και το όπλο μας για να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβανός.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο υπουργός είχε κάνει γνωστό πως νοσεί, τη Δευτέρα, μέσω ανάρτησής του:

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το…

Posted by Σπήλιος Λιβανός on Monday, November 22, 2021

Πηγή: newsbeast.gr