Υπό σύλληψη τελεί αυτή την ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στο δικαστήριο του Μανχάταν, όπου θα διεξαχθεί η δίκη του για την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με την οποία διατηρούσε σχέση.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ έφτασε με αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από 10 οχήματα συνοδεία της Αστυνομίας. Επίσης, οι αρχές απέκλεισαν την κίνηση στους γύρω δρόμους. Ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν.

Σημειώνεται, ότι ο Τραμπ λίγο νωρίτερα, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Truth Social ανακοίνωσε ότι ζητάει να αλλάξει το μέρος που θα διεξαχθεί η δίκη του, επειδή θεωρεί άδικο να γίνει στο Μανχάταν που καταποντίστηκαν εκλογικά οι Ρεπουμπλικάνοι.

«Σήμερα (Τρίτη) είναι η ημέρα που ένα κυβερνών πολιτικό κόμμα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ τον κύριο αντίπαλό του χωρίς να έχει διαπράξει ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ» έγραψε επίσης ο ίδιος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε σήμερα το πρωί σε υποστηρικτές του.

Μάλιστα, ένταση επικρατεί έξω από το δικαστήριο, καθώς έχουν συγκεντρωθεί τόσο υποστηρικτές του, όσο και επικριτές του, με σχετικές εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, έχουν χωριστεί στη μέση από κιγκλιδώματα που τοποθέτησε η Αστυνομία, ενώ για ώρες λογομαχούν και ανταλλάσουν υβριστικά συνθήματα ο ένας προς τον άλλον.

Πηγή: newsbeast.gr