Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Λόρα Μπενάντι μια μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε και περιέγραψε τη στιγμή που απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε, όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, έχει βιώσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τη θλιβερή αυτή εμπειρία, ενώ ευχαριστεί τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το ένα το οποίο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Ήξερα ότι συνέβαινε. Ξεκίνησε αργά το προηγούμενο βράδυ. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής. Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς, πιο αγαπητούς ανθρώπους που θα έχω ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η Λόρα Μπενάντι και ο σύζυγός της, Πάτρικ, έχουν δύο παιδιά. Το μικρότερο γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας. «Ο Πάτρικ κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και το θαύμα των δύο κοριτσιών μας. Το ένα το κυοφόρησα εγώ και το άλλο ένας άγγελος επί Γης», συνέχισε στο ποστ της.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι», σημείωσε αναφερόμενη στην αποβολή η ηθοποιός που έχει αποσπάσει πέντε υποψηφιότητες για Tony και της έχει απονεμηθεί μία φορά το βραβείο.

«Δεν το μοιράζομαι αυτό για να κερδίσω συμπόνοια ή προσοχή», ξεκαθάρισε, αλλά «για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει πως δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι σας. Και για να το θυμίσω και στον εαυτό μου», κατέληξε.

Τις τελευταίες ώρες επανήλθε με μία ακόμη ανάρτηση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη, την υποστήριξη και τα μηνύματα αλληλεγγύης. Λυπάμαι βαθύτατα για τις απώλειες που τόσοι πολλοί από εσάς μοιραστήκατε μαζί μου. Σας ευχαριστώ που μου ανοιχτήκατε αλλά και το θάρρος σας. Σας συμπαρίσταμαι».

Πηγή: newsbeast.gr