Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία και μίλησε στους συμπατριώτες του για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ λόγω του οποίου δεν πρόλαβε ούτε να χαϊδέψει τη γυναίκα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Ήταν σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει το ρουμανικό πρωτάθλημα λέγοντας: «Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν χαϊδέψω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος προπονητής είπε: «Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά».

Πηγή: newsbeast.gr