Ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε ξανά για το ζήτημα παραποίησης εγγράφου του FBI για την υπόθεση Novartis, όπου σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ αρχικά αναφέρονταν, αλλά στη συνέχεια σβήστηκε το όνομα του πρώην υπουργού.

Ο κ.Λοβέρδος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, τόνισε ότι έχει παραδώσει ο ίδιος το συγκεκριμένο έγγραφο στις αρχές, στο οποίο «αποκαλυπτόταν παρανομία».

«Τέλος στα παραμύθια: το έγγραφο της 25.5.2017, μεταφρασμένο από την Ελ.Τουλουπάκη με το όνομά μου μέσα, εγώ το έδωσα πρώτος στην Προανακριτική και τον Α.Π. στις 27.2.2020. Το έκρυβαν γιατί αποκαλυπτόταν η παρανομία τους, μάρτυρας στις ΗΠΑ να καταθέτει κουκουλοφόρος στην Ελλάδα».

Τέλος στα παραμύθια: το έγγραφο της 25.5.2017, μεταφρασμένο από την Ελ.Τουλουπάκη με το όνομά μου μέσα, εγώ το έδωσα…

Posted by Andreas Loverdos on Friday, June 3, 2022

Σημειώνεται, ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανακοίνωση που είχε εκδώσει την Πέμπτη (2/6) είχε αναφέρει ότι «επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος και τονίσει: «Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων».

Επίσης, είχε υπογραμμίσει ότι «κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει θα με βρουν μπροστά τους».

Πηγή: newsbeast.gr