Απαράδεκτες και καταδικαστέες χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με τη διακοπή των επαφών με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τις οποίες απέδωσε στην απώλεια της ψυχραιμίας και τον φόβο του πως μπορεί να μην επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές.

«Η απώλεια ψυχραιμίας του κ. Ερντογάν εξηγείται αν σκεφτεί κανείς τους πόντους που κερδίζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τους πόντους που χάνει ο τούρκος πρόεδρος, ο οποίος στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα έχει απέναντί του προβεβλημένο αντίπαλο, κάτι που πιθανολογεί την ήττα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος δε στα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στην αγορά, ο βουλευτής του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης έκανε λόγο για ανεπάρκεια των μηχανισμών ελέγχου και κυρώσεων, σημειώνοντας πως δεν έχει νόημα ο υπουργός Ανάπτυξης να λέει ότι εντόπισε τον παραβάτη αλλά χρειάζονται κυρώσεις. «Το παιχνίδι εδώ η κυβέρνηση το έχει χάσει», είπε με νόημα.

Πηγή: newsbeast.gr