Για ανθρωποφαγία έκανε λόγο ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, λέγοντας πως η γυναίκα δεν είναι κατηγορούμενη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

Σχετικά με τις πληροφορίες πως η παθολογοανατομική εξέτασηγια την Τζωρτζίνα δεν έδειξε σημάδια ασφυξίας ή καρδιολογικού προβλήματος, είπε είπε πως πλέον υπάρχουν ΜΜΕ που αναιρούν τον εαυτό τους και πλέον λένε πως «επιβεβαιώνονται» οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τους, ενώ έλεγαν τα αντίθετα μέχρι τώρα, σχετικά με τον θάνατο του κοριτσιού.

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο»

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι ο σύζυγος του ήταν μια εξαιρετικής μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της».

«Αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι από όσους έχουν δει φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Παράλληλα πρόσθεσε σε έντονο ύφος ότι «υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί» συμπληρώνοντας ότι «βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία». Ανέφερε, ακόμα, πως το ζευγάρι εξετάζει να ζητήσει παρέμβαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και από τις Ενώσεις Συντακτών.

Πηγή: newsbeast.gr