Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε για να βγει εκτός αεροπλάνου ένας Βρετανός τουρίστας, ο οποίος έφτασε μέχρι και να… ουρήσει πάνω στον αδερφό του σε πτήση από το Λονδίνο για την Κρήτη στις αρχές Μαΐου.

Σύμφωνα με την Sun, που δημοσιεύει και τα συγκεκριμένα καρέ από επιβάτη της πτήσης που κατέγραψε το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τα δύο αδέρφια προσπάθησε να πάει στην τουαλέτα όμως ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Τότε, ο Βρετανός τουρίστας αποφάσισε να ουρήσει πάνω στον αδερφό του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας απίστευτος καυγάς.

Ο πιλότος της πτήσης της Jet αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Κέρκυρα, με την αστυνομία να συλαμβάνει τον δράστη που προκάλεσε τον πανικό στο αεροπλάνο. Μάλιστα, λέγεται ότι ένας επιβάτης εντόπισε δύο άδεια μπουκάλια βότκας κάτω από τα καθίσματα των Βρετανών.

Η σύλληψη του Βρετανού

Αποτέλεσμα της αναστάτωσης ήταν η πτήση να καθυστερήσεις σχεδόν 4 ώρες να φτάσει στην Κρήτη, ενώ οι δύο Βρετανοί θα πληρώσουν πρόστιμο 50.000 λιρών στην αεροπορική.

Σύλληψη μεθυσμένου Βρετανού

Τα περιστατικά με τους Βρετανούς τουρίστες που… ξεφεύγουν στα αεροπλάνα όταν έρχονται στην Ελλάδα είναι αρκετά συχνά και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό με επιβάτη από το Λονδίνο να ξυλοκοπεί μέχρι και τον πιλότο επειδή δέχθηκε παρατήρηση που κάπνιζε.

Πηγή: newsbeast.gr