Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την Παρασκευή (2/9) από τη μέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Ο παππούς και η γιαγιά του ράπερ, ένα χρόνο από το θάνατο του εγγονιού τους μιλούν για τα όνειρα που είχε εκείνος ως παιδί ενώ ξεσπούν για την πρώην σύντροφό του Αρετή αλλά και τα χρήματα που είχε βγάλει και αγνοούνται.

«Ανέβηκε ψηλά και μας πίκρανε όλους σε αυτή την ηλικία. Για μας είναι πολύ πικρό. Το βράδυ του λέω “καληνύχτα Παναγιώτη μου”, “καλημέρα Παναγιώτη μου” το πρωί» είπε με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια της μια φωτογραφία του η γιαγιά του MadClip στην εκπομπή T Live και συνέχισε: «τον είχαμε πάντα κοντά μας. Εγώ ήμουν που τον προστάτευα πάντα, “Γιαγιά μου, παππού μου, σας λατρεύω” αυτή ήταν πάντα η κουβέντα που έλεγε. Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο, απλώς θα τον θυμάμαι έτσι».

O παππούς του από την άλλη θυμήθηκε τις πρώτες μέρες που ο MadClip,ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική και περιέγραψε τα όνειρα που έκανε όταν πήγαινε στο σχολείο.

«Όταν πήγαινε σχολείο και ανέβαινε τις σκάλες τραγούδαγε. Εμένα δε με συγκινούσαν αυτά. του έλεγα να διαβάσει κανένα βιβλίο. Εκείνος όμως ήταν αφοσιωμένος στη μουσική» είπε ο παππούς του. Σε άλλο σημείο, ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη μίλησε και για την πρώην σύντροφό του Αρετή με την οποία είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

«Πάνω από όλους η Αρετή. Της έχει βγάλει και τραγούδι. Αφού αυτή έλεγε ότι ήταν μια απλή γνωριμία, γιατί δεν του το έλεγε από την αρχή του παιδιού; Γιατί τον άφησε να την ερωτευτεί τόσο πολύ και να υποφέρει; Είχε φτάσει στο σημείο η μάνα του, το 2021 που σκοτώθηκε, να μου πει ότι αν χωρίσουν ο Παναγιώτης δε θα αντέξει» τόνισε.

Όσο για τα λεφτά που είχε βγάλει ο MadClip ο παππούς του ανέφερε: «Έβγαλε αυτά τα λεφτά για να του τα φάνε. Ο πατέρας του έκανε αποποίηση κληρονομιάς από την αρχή. Να πάρει η μάνα και η αδερφή του τα λεφτά που δικαιούταν. Όλα τα λεφτά του Παναγιώτη είναι εξαφανισμένα. Τι απέγιναν αυτά τα λεφτά; Πρέπει να είχε μαζέψει 1εκ. ευρώ. Πόσα να χάλασε; Έμειναν λεφτά. Τι απέγιναν;»

Πηγή: newsbeast.gr