Για το ξύλο ανάμεσα στον Light και τον Snik στη χθεσινή διοργάνωση των βραβείων MAD, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το απαράδεκτο σκηνικό συνέβη όσο η ίδια ήταν πάνω στη σκηνή και ετοιμαζόταν να απονείμει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται» είπε αρχικά η Ιωάννα μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς, ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη» περιέγραψε.

«Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να λύσουν τις διαφορές τους εδώ» κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγή: newsbeast.gr