Στο απόγειο της καριέρας της, η τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου, σε ηλικία 42 ετών αποφάσισε να αλλάξει ζωή και να μονάσει. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μοναστήρι στο Κορωπί και μιλώντας στην Κατερίνα Νινιού στην εκπομπή Love It το πρωί της Τετάρτης (09/02) αναφέρθηκε στο σκληρό γεγονός που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο λόγος που η Μαίρη Αλεξοπούλου η οποία μεσουρανούσε στις πίστες τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70, έγινε η μοναχή Θεονύμφη είναι πως έχασε σε ηλικία 18 ετών την κόρη της σε τραγικό τροχαίο το 1984.

Η συνέντευξη της Μαίρης Αλεξοπούλου

Ήσασταν μία πετυχημένη τραγουδίστρια στο απόγειο της δόξας σας και κάποια στιγμή όλα αυτά τα αφήσατε.

Τα άφησα όλα αυτά τότε γιατί έχασα το παιδί μου και προτίμησα τότε να είμαι στον Θεό κοντά και τίποτα άλλο πια δεν ήθελα να… πώς να τραγουδάς και να χορεύεις και αυτό, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Όταν έγινε το ατύχημα με την κόρη σας νομίζω το είχατε διαισθανθεί είχατε πει;

Κοιμόμουν εγώ και βλέπω τον Σταυρό του Χριστού, όπως υπάρχει ο Εσταυρωμένος έτσι, και τον βλέπω και πέφτει εδώ στο κεφάλι μου και λέω Παναγία μου και ξύπνησα και βλέπω τον κηπουρό μου εκείνη την ώρα και του λέω τι συμβαίνει; Με τη μπουμπού λέει κάτι την χτύπησε λέει, ένα φορτηγό. Του λέω τι έγινε, δεν ξέρω, δεν ξέρω. Εγώ παίρνω αμέσως την αστυνομία και μου λέει κατευθείαν αυτός. «Κυρία μου η κόρη σας είναι νεκρή». Κόντευα να τρελαθώ, πήδαγα μέχρι το ταβάνι. Ήταν τόσο καλό παιδάκι, δεν μπορείτε να φανταστείτε, ένας άγγελος ήταν και τον πήρε ο Θεός γρήγορα. Τι να πω δεν ξεχνιέται.

Εδώ που ήρθατε, αυτό όλο σας βοήθησε;

Στην αρχή με βοήθησε γιατί ο κόσμος δεν ξέρω πως του φάνηκε ότι έγινα μοναχή και ερχόντουσαν όλοι με πολλή αγάπη και καταλάβανε βέβαια για ποιο λόγο.

Το μετανιώσατε;

Που έγινα μοναχή; Όχι ποτέ.

Σας έδωσε δύναμη όλο αυτό το γεγονός;

Ναι μου έδωσε.

Τώρα σας επισκέπτονται παλιοί συνάδελφοί σας;

Καμιά φορά, που και που.

Πηγή: newsbeast.gr