Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγει να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, και εν διαστάσει σύζυγος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, Γιώργος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε τόνισε ότι τα τρία του εγγόνια περιμένουν δικαίωση, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του, να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς τους. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» είπε αρχικά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στη δημοσιογράφο του Alpha.

«Τώρα κατάλαβα γιατί τραβούσε βίντεο»

Σε άλλη συνομιλία του, ο παππούς των τριών άτυχων κοριτσιών, Γιώργος Δασκαλάκης, τόνισε: «Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις (η Ρούλα) που έκανε, μάλιστα, τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους».

Πηγή: newsbeast.gr