Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου εξέφρασε τις υποψίες που είχε, τόσο ο ίδιος όλο και άλλοι φίλοι τους, ότι ο 30χρονος συνεργάστηκε με την Αστυνομία προκειμένου να ξεσκεπαστούν όσα έκανε η 33χρονη.

«Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου και ενώ δεν ήθελε να μιλάει για τη Ρούλα, άρχισε να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Σαφώς και είχαν επικοινωνία, σαφώς και κάποιες μέρες ήταν και στο σπίτι της διαρκώς, αλλά προς τα έξω δεν ήθελε να μιλάει. Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει και να λέει παντού σχεδόν ότι “η Ρούλα είναι Αγία“» είπε στη Super Κατερίνα.

«Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει, ο Μάνος δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη και στάση. Αρχίσαμε έτσι σαν κουτσομπολιό να το συζητάμε μεταξύ μας και να λέμε ότι εδώ, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Μάνος, έτσι όπως τον ξέρουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεργάζεται, να το πούμε απλά, με την Αστυνομία».

«Η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο»

«Ήταν τέτοιος ο τρόπος που άρχισε να προσεγγίζει τη Ρούλα» συνεχίζει «ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν μαζί -και προσέξτε το αυτό πολύ καλά – που για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να βγάλουν και οι Αρχές αυτό που έψαχναν που δε τους “έδενε”»..

Και κατέληξε: «Ήταν τέτοιος ο τρόπος που έλεγε και ξαναέλεγε ότι η Ρούλα είναι η καλύτερη μάνα, ότι δεν πιστεύει τίποτα, ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά που εμείς λέγαμε ότι το κάνει για να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να την πείσει ότι είναι μαζί της και να την κάνει να εκτεθεί και να κάνει το “λάθος”. Άλλωστε η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο που είμαστε σίγουροι ότι αν της πει, “μίλα ειλικρινά και εγώ θα είμαι μαζί σου” εκείνοι θα σπάσει και οι αρχές το ξέρουν αυτό πολύ καλά» ανέφερε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Πηγή: newsbeast.gr