Ο Μάνουελ Νόιερ ξέχασε το πορτοφόλι του σε ταξί, ο οδηγός διένυσε 120 χλμ για να το επιστέψει και ο Γερμανός τερματοφύλακας τον αντάμειψε μόνο με μια υπογεγραμμένη φανέλα!

Ο Νόιερ πήρε ταξί από το κέντρο του Μονάχου πριν από λίγες μέρες μέχρι την ιστορική συνοικία Λέχελ. Καθώς έβγαινε από το ταξί, το πορτοφόλι του έπεσε από την τσέπη του. Ο ταξιτζής Χαζίρ, Τούρκος στην καταγωγή, μετά από αρκετή ώρα, όταν επέστρεψε σπίτι, παρατήρησε ότι υπήρχε κάτι στο πίσω κάθισμα, οπότε όταν είδε ότι ήταν πορτοφόλι, αποφάσισε να επιστρέψει γρήγορα στο σημείο που πήγε τον κίπερ για να του το δώσει.

Ο 40χρονος οδηγός διένυσε 120 χιλιόμετρα μέχρι το σημείο που αποβιβάστηκε ο Νόιερ και ρώτησε κάποιους ντόπιους πού θα μπορούσε να βρει τον διάσημο πορτιέρε. Όταν τελικά τον βρήκε, του επέστρεψε το πορτοφόλι και ο Νόιερ του έδωσε για αντάλλαγμα μια υπογεγραμμένη φανέλα.

Ο Χαζίρ είπε στα γερμανικά Μέσα ότι ήταν απογοητευμένος από το δώρο του πολύπειρου τερματοφύλακα γιατί η όλη του διαδρομή προς το σπίτι του και πάλι πίσω, κόστισε σχεδόν 400 ευρώ σε καύσιμα και άλλα έξοδα μετακίνησης. «Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα κι ένα δίπλωμα οδήγησης που άνηκε στον Νόιερ. Μετά από 10 ημέρες αφότου επέστρεψα το πορτοφόλι έφτασε στη διεύθυνση του σπιτιού μου ένα δέμα,. Στο κουτί υπήρχε μόνο μια φανέλα, κι ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, τεράστια απογοήτευση».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr