Ο Πέτρος Μάνταλος εκτός από το σχόλιο που έκανε για το παιχνίδι με τη Ζόρια, απάντησε και στο γεγονός ότι πολλές φορές βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολίων και κριτικής ως αρχηγός της ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος είπε στη COSMOTE TV για:

Τη νίκη με Ζόρια: Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε 2 ήττες. Ήρθαμε για να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και να αρχίσει να έχει άλλο ενδιαφέρον ο όμιλός μας. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι και πήραμε τους βαθμούς.

Την τακτική της ΑΕΚ: Είναι σαν ένας μαθητής να πηγαίνει στο σχολείο διαβασμένος. Ξέραμε την αντίπαλη ομάδα και το κενά είχε. Βρήκαμε χώρους και πήρε αυτή τη διάσταση το σκορ.

Τι σημαίνει το 4-1: Το 4-1 σημαίνει τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε από το ματς της Λέστερ. Θέλαμε να αρχίσει η πρόκριση να πηγαίνει στο 50-50.

Το πως νιώθει: Φέτος είναι μία πολύ περίεργη σεζόν. Μία χρονιά χωρίς κόσμο και προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθω πιο καλά. Όταν πάει η ομάδα καλά έτσι νιώθω και εγώ.

Την κριτική στο πρόσωπό του: Εγώ θα σου πω ότι αντέχω. Άντεξα αρκετά στην καριέρα μου. Είναι ένα παιχνιδάκι για μένα όλο αυτό. Μακάρι στα άσχημα να πέφτει η γκρίνια πάνω μου και τα καλά ας τα δίνουν όπου θέλουν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr