Η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί χωρίς τίτλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί της οποίας βλέπουν ότι τα πράγματα δεν στρώνουν καθόλου και ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα… τούνελ, μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013. Ένα τούνελ από το οποίο ελπίζουν πλέον να τους βγάλει ο… Έλον Μασκ, αφού του ζήτησαν να αγοράσει τις μετοχές του κλαμπ.

Οι κόκκινοι διάβολοι μένουν για ακόμη μία χρονιά μακριά από τους στόχους τους και το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για κανέναν. Ούτε για τους παίκτες, ούτε για τον προπονητή αλλά ούτε και για τη διοίκηση και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες, την οικογένεια Γκλέιζερ.

Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι κάτι δεκάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (15/4) έξω από το προπονητικό κέντρο για να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών, ζητώντας τους να πουλήσουν τις μετοχές τους. Αποτελεί έκπληξη, όμως, το γεγονός ότι ζήτησαν, με συνθήματα, πανό και σχόλια στα social media, αυτός που θα αγοράσει τις μετοχές να είναι ο… Έλον Μασκ, ο οποίος προσφέρει περισσότερα από 4ο δισ. δολάρια για να αγοράσει το Twitter.

Πηγή: newsbeast.gr