Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό με τον Μάουρο Ικάρντι και τα αργεντίνικα ΜΜΕ αναφέρουν ήδη πως το νέο της φλερτ είναι παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει τώρα το πρώτο «σχόλιο» μετά την ανακοίνωση της πρώην (;) συζύγου του, χαρακτηρίζοντάς την «τοξική» και ανεβάζοντας στα social media μηνύματα που του έστειλε.

Το τι ακριβώς γίνεται ανάμεσα στους δύο δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά, αφού κι άλλες φορές τους προηγούμενους μήνες υποτίθεται ότι χώριζαν αλλά τελικά παρέμεναν μαζί. Τώρα, όμως, στην Αργεντινή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει γυρισμός, έχοντας ήδη αρχίσει να ασχολούνται με τον νέο σύντροφο της Νάρα.

Το θέμα, πάντως, αναμένεται να έχει διάφορα επεισόδια, όπως έδειξε και η κίνηση του Ικάρντι να ανεβάσει στο Instagram μηνύματα που του έστειλε η Γουάντα, η οποία είναι και μάνατζέρ του παράλληλα, ρωτώντας τον πού είναι και τι κάνει, με τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει «τοξική» και να ρωτάει τους ακόλουθους του για το αν θα πρέπει να απαντήσει ή όχι στις κλήσεις της.

Μηνύματα της Γουάντα Νάρα στον Μάουρο Ικάρντι
Μηνύματα της Γουάντα Νάρα στον Μάουρο Ικάρντι
Μηνύματα της Γουάντα Νάρα στον Μάουρο Ικάρντι

Πηγή: newsbeast.gr