Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να βύθισε στο πένθος όλο τον πλανήτη, που θρήνησε το «χέρι του Θεού» και να του αποδόθηκε ο απαραίτητος σεβασμός, όμως δύο μέλη από την οικογένεια του βγήκαν εκτός εαυτού και τσακώθηκαν σε ζωντανή μετάδοση, με αφορμή την περιουσία του.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος Κλαούντια Βιγιαφάνιε και η πρώην σύντροφος Bερόνικα Οχέδα αρπάχτηκαν, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής του C5N, όταν αναφέρθηκαν στα κληρονομικά.

«Μιλήσαμε πολύ καλά, ήταν αρμονικά και χωρίσαμε τα πάντα. Μιλήσαμε επίσης για την εταιρεία του Μαραντόνα και πώς θα την προχωρούσαμε εμείς οι κληρονόμοι, τώρα που έφυγε ο Ντιέγκο. Είδα συμβόλαια της Ντάλμα και της Τζιανίνα στο εξωτερικό για τα οποία εμείς (Τζούνιορ, Ζάνα και Ντιεγίτο) δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, με μια εταιρεία κρασιών που θα πάρει το όνομα του Ντιέγο» είπε η Οχέδα.

Τότε, η Βιγιαφάνε έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και σχολίασε πως «όταν τα παιδιά χώριζαν τα πράγματα, ήμασταν μαζί και όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους. Δεν ξέρω τι έγινε τώρα. Όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους, μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαουντρί τις προάλλες και είπε ότι μάζεψα, με την Ντάλμα και την Τζιανίνα, 80 χιλιάδες δολάρια στην Αραβία. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό το ψέμα».

«Ορκίζομαι στα εγγόνια μου.Το αγόρι είναι ο Ντιεγίτο Φερνάντο Μαραντόνα, ο 9χρονος αδερφός τους. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς; Δεν μου αρέσει που μιλούν υποτιμητικά για τον γιο μου», είπε στη συνέχεια με τα πνεύματα να ανάβουν και να εκτοξεύονται απρεπείς χαρακτηρισμοί.

Πηγή: newsbeast.gr