«Δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας» τόνισε η Μαρία Καρλάκη πρόσφατα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κατήγγειλε πως της έκαψαν το αυτοκίνητο ενώ «φωτογράφισε» τον πρώην σύντροφο της ως υπαίτιο.

Για την καταγγελία της τραγουδίστριας, μίλησε ο δικηγόρος της, Θωμάς Ρουκούνης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Τρίτης (16/08) και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Μαρίας Καρλάκη ανέφερε: «Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη. Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει. Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως. Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει.

Στο τέλος της σχέσης οι τόνοι ανεβαίνουν κι υπάρχουν υπόνοιες. Δεν ξέρουμε αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο. Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος παραβιάζει δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου».

Η καταγγελία της Μαρίας Καρλάκη

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητο μου με βενζίνη και το έκαψαν.

Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας, ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο ωφελούν να με προστατέψουν.

Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr