Στη μάχη του ημιτελικού στη Ντόχα είναι αυτή την ώρα η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα. Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στο SDNA για το Qatar Open, τον Μίκαελ Τίλστρομ, που πρόσφατα εντάχθηκε στο προπονητικό της team, το Davis Cup στο ΟΑΚΑ αλλά και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μιλώντας για τις προσδοκίες της από τη συνεργασία της με τον Τίλστρομ, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει δουλέψει με εξαιρετικούς παίκτες. Οι Σουηδοί έχουν γενικά πολύ καλή σχολή και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι συμφωνεί με τον Τομ. Γιατί είναι ένα ρίσκο όταν έρχεται κάποιος να ενισχύσει την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και τους δύο πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το να ακούς μια άλλη φωνή, γιατί με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική, τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά αν είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ και από ό,τι τον Κωνσταντίνο! Συμφωνήσαμε αμέσως και οι δύο ότι θα μας κάνει καλό»

Με αφορμή την αναφορά της στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η δημοσιογράφος ρωτά την Ελληνίδα τενίστρια αν την ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τη σχέση τους. «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο» υπογραμμίζει.

Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το Davis Cup στο ΟΑΚΑ: «Ήταν απίστευτο. Ήταν τόσο όμορφο να το βλέπεις… Όταν ήμασταν στο United Cup, είχαμε αμφιβολίες γιατί δεν είχε διαφημιστεί ακόμα. Εγώ δεν το ήξερα, να φανταστείς, το έμαθα έναν μήνα πριν ότι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ. Νόμιζα ότι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ στο ανοιχτό! Δεν πίστευε κανείς ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Σίγουρα βοήθησε και η πορεία του Στέφανου στην Αυστραλία, ακούστηκε πάρα πολύ ότι έπαιξε άλλον έναν τελικό. Αν και νομίζω ότι θα είχε πολλούς θεατές έτσι κι αλλιώς. Ο κόσμος αγαπάει πλέον το τένις στην Ελλάδα, έχει μπει στα σπίτια όλων. Κρίμα που δεν θα γίνει και το Fed Cup στην Ελλάδα!».

Πηγή: newsbeast.gr