Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλλα», κατά κόσμον Ιρίνα Σμίρεβα, στην Ελλάδα. Η εκπομπή Live News του Mega επικοινώνησε με αρχιτέκτονα, φίλο της 35χρονης, ο οποίος αποκάλυψε ότι η κατάσκοπος έψαχνε να αγοράσει σπίτι στην Πελοπόννησο, δίπλα στη θάλασσα, ενώ, μάλιστα, του είχε συστηθεί ως καθηγήτρια.

Ο φίλος της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλλα» τόνισε ότι την γνώρισε σε μια παραλιακή ταβέρνα όπου ήταν με παρέα. «Παρέα με έναν κύριο. Μας είπε: “μας αρέσει η περιοχή και θέλουμε να αγοράσουμε οικόπεδο ή ένα σπίτι παραθαλάσσιο να κάνουμε διακοπές:. Να αγοράσουν κάτι, να επενδύσουν, σε ένα εξοχικό κοντά στη θάλασσα, οικόπεδο, σπίτι, παλιό. Παραθαλάσσιο, προς την Στούπα μου είπε, προς την Κορώνη μου είπε, προς τα Φιλιατρά μου είπε. Να είναι καλό για να έχει ησυχία» είπε χαρακτηριστικά ο αρχιτέκτονας.

Σε ότι αφορά το κόστος, ο φίλος της 35χρονης ανέφερε πως η «Μαρία Τσάλλα» του είχε πει: «Μέχρι 50.000, αν είναι πολύ καλό και μέχρι 100.000. (…) Δε μου είπε Ρωσίδα. Στο τέλος κάτι μου είπε, ότι είμαστε ξένοι, “μιλάτε πολύ ωραία, μπράβο, συγχαρητήρια” λέω, “ναι” λέει ότι κάνει και φροντιστήρια, ιδιαίτερα. Και η ίδια κάνει μαθήματα, καθηγητές μας είπε».

Πηγή: newsbeast.gr