Ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο και η αποφυλάκισή του προκάλεσε αντιδράσεις καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει καταδικαστεί για δυο βιασμούς ανηλίκων. Στον «αέρα» της εκπομπής «Alpha τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και εξέφρασε τις απορίες της.

«Δεν έχω καμία γνώση των νομικών και ούτε μπορώ να σταθώ απέναντι σε κάποιο νομικό ο οποίος μπορεί να μου πει αποστομοτικά και συγκλονιστικά πράγματα για το πόσο έχει τηρηθεί το γράμμα του νόμου. Βεβαίως και αυτά που έγιναν δεν είναι παράτυπα. Αν ήταν παράτυπα, θα μιλούσαμε τώρα για ένα πραξικόπημα, για μια χούντα, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν είναι τυχαίο ότι μαζεύτηκαν τόσοι άνθρωποι και στα social και γενικώς όλοι φωνάζουν και λένε ότι ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί, που έχει αποδεδειγμένα πράξει βιασμούς απέναντι μάλιστα σε ανήλικα, ότι μπορεί να πάει σπίτι του να πιει καφέ και να δει τους φίλους τους» τόνισε η ηθοποιός.

«Δηλαδή να έχει τα δικαιώματα που έχει ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει βιάσει, δεν έχει κακοποιήσει, δεν έχει ενοχλήσει. Μιλάμε για άνθρωπο που έχει καταδικαστεί» είπε στην συνέχεια η Μαριάννα Τουμασάτου και πρόσθεσε: «Βεβαίως άκουσα το νομικό σας, ο οποίος ήταν πολύ σαφής και είπε ότι αυτό είναι το δόκιμο. Το δόκιμο όμως, δεν είναι να κλαίνε παιδιά βιασμένα, παιδιά ταλαιπωρημένα, παιδιά που δεν θα ξαναγυρίσουν στην παιδικότητά τους. Παιδιά που έχουν καταστρέψει τη ζωή τους για πάντα».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Ένα από τα δεδομένα στο να αφεθεί ελεύθερος ήταν το ότι είναι γνωστός βιαστής. Δηλαδή, τον γνωστό βιαστή τον αφήνουν έξω και θα μαζέψουν μόνο τον άγνωστο; Οι μάρτυρες ήταν πολλοί και είπαν ότι είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Είναι κάτι το οποίο είναι απειλητικό και γι’ αυτό το λόγο είχε προφυλακιστεί για να μην επαναλάβει τις άσχημες πράξεις του. Από τη στιγμή που επιβεβαιώσαμε ότι τις άσχημες πράξεις τις έχει κάνει, λέμε δεν πειράζει» και πρόσθεσε: «Αφού μπορεί να σε ξέρει το 70% των Ελλήνων, είσαι οκ. Το 30% των ανθρώπων που δεν παρακολουθούν τηλεόραση και δεν τον ξέρουν και βρεθούν στα χέρια του; Τι θα γίνει; Ποιος από αυτούς που ψήφισαν να βγει έξω θα πάρει την ευθύνη για τις επόμενες ψυχές; Δεν είναι προσωπικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι με οποιονδήποτε άνθρωπο κακοποιεί παιδιά και ενήλικες».

Πηγή: newsbeast.gr