Κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στράφηκε την Τετάρτη (3/5) ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Η εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ήδη από φέτος έρχεται να βάλει βόμβα στις πανελλαδικές λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Πρόκειται για μια ακόμα έκφανση της κεντρικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, που πρεσβεύει την εξίσωση προς τα κάτω, το μπάχαλο και την αδιαφορία για την Παιδεία», αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

«Είναι βαθιά υποκριτικό να διαφημίζει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δήθεν η αριστεία έχει μετατοπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Είναι ο ορισμός του χυδαίου πολιτικαντισμού να υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλαγή του πλαισίου διεξαγωγής των εξετάσεων στο “παρά πέντε”. Είναι βαριά προσβλητικό στους κόπους και τις θυσίες των παιδιών και των οικογενειών τους, που έχουν μπει στην τελική ευθεία για έναν στόχο ζωής» σημειώνει.

«Και είναι βαθιά υποκριτικό να διαφημίζει ο Αλέξης Τσίπρας ότι δήθεν “η αριστεία έχει μετατοπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ” και να ανέχεται τέτοιες χυδαία φτηνές καμπάνιες.

Αφού στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται ούτε την Παιδεία, ούτε τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής σοβαρότητας, ας σεβαστούν τουλάχιστον αυτά τα παιδιά.

Αφού δεν έχουν τίποτα να προτείνουν για το μέλλον τους, τουλάχιστον ας σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές στη νέα γενιά» επισημαίνει κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.

Πηγή: newsbeast.gr