«Δεν μπορώ να θυμηθώ μεταπολιτευτικά καμία κυβέρνηση που να είναι τόσο συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο Olympia Forum ΙΙΙ, που διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Πύργου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, «υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχει κάνει και περισσότερα, όπως οι μειώσεις φόρων, το ψηφιακό κράτος και παράλληλα δεν θυμάμαι ξανά κυβέρνηση να έχει αλλάξει τόσο πολύ ριζικά την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό». Σε αυτό το σημείο, ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση, λέγοντας ότι «η Ελλάδα επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα ήταν ο περίγελος της Ευρώπης, ενώ σήμερα οι προτάσεις της χώρας ή και της χώρας γίνονται διεθνείς πρακτικές». Επίσης, είπε ότι «υπήρξε μία προσπάθεια, κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση, οι κρίσεις των τελευταίων χρόνων να βαφτιστούν ως ‘πανδημία Μητσοτάκη’, ως ‘ακρίβεια Μητσοτάκη’, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν υπέκυψε σε αυτή τη διαδικασία».

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, είπε ότι «μέσα στην μεγαλύτερη πληθωριστική κρίση και την πιο δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Ελλάδα έχει έναν από τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, έχει μειώσει τους περισσότερους φόρους, έχει την μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης και είναι πρωταθλήτρια στις εξαγωγές». Η χώρα, συνέχισε «δεν προσπαθεί να τρέξει πίσω από τις εξελίξεις, όπως έκανε η προηγούμενη, αλλά βάζει τις βάσεις για την Ελλάδα του 2030».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα εξαρτηθεί από το γεγονός ότι η Ελλάδα διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κρίσεις και επιτέλους υπάρχει μία κυβέρνηση που αυτά που είπε προεκλογικά τα κάνει μετεκλογικά».

Πηγή: newsbeast.gr