Ο θάνατος της Μαρίτας Αγγελοπούλου έχει συγκλονίσει το Αίγιο με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει και αναφέρονταν στην δολοφονία του πατέρα της.

Η επιχειρηματίαςπου στο παρελθόν είχε υπάρξει θύμα βομβιστικής επίθεσης, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της -σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- είχε μιλήσει στο κανάλι της Πάτρας Super Β και αναφέρει ότι «είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και για αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπά πάρα πολύ και κυρίως οι γυναίκες. Η ομορφιά της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα κι αυτό βγαίνει στον κόσμο. Το να χαρίζεις το χαμόγελό σου καθημερινά στους ανθρώπους είναι τόσο όμορφο».

Σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, είχε δηλώσει ότι «νοερά κάθε μέρα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, υπάρχει ο πατέρας μου. Η δολοφονία του πατέρα μου, άλλαξε τη ζωή μου. Ένιωσα ότι πήρα τη ζωή στα χέρια μου μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό».

«Για μένα δεν έχει πεθάνει ο πατέρας μου. Θα ζει και θα ζει για πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, μόνο την οικογένειά μου. Δεν είμαι πάντα χαμογελαστή, αυτό είναι μια βιτρίνα. Είμαι άνθρωπος κι εγώ και υπάρχουν μέρες που η ψυχολογία μου δεν είναι καλή», είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην τελευταία συνέντευξη της.

Πηγή: newsbeast.gr