Ο Πέδρο Μαρτίνς λατρεύει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αισθάνεται πια πολύ δεμένος.

Το είπε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας απαντώντας σε ερωτήσεις των φίλων του συλλόγου στο instagram, επισημαίνοντας ότι νιώθει πια την Ελλάδα ως δεύτερη χώρα του.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

Τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα: «Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη δεύτερη χώρα μου».

Τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς: «Για να το πούμε με μία λέξη, επειδή έχουμε πολλές ερωτήσεις να απαντήσουμε, αυτή είναι το πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι».

Τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: «Τα πράγματα εξελίσσονται στη ζωή μας, δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα, τα πράγματα έγιναν πιο έντονα και πιο δυνατά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό».

Το γκολ που θυμάται περισσότερο: «Του Εμβιλά στη Λαμία. Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Τις πιο σημαντικές νίκες του: «Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες που έχω γιορτάσει περισσότερο. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ».

Τι λείπει από τη Super League: «Οι καλές ομάδες κάνουν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να δοθεί βάρος από τις ακαδημίες. Όσο πιο ποιοτικοί παίκτες, τόσο πιο ποιοτικές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr