Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε σε αυτό που θέλει από όλους τους παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιλώντας μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά το ματς με τον ΟΦΗ και τόνισε πως όταν όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν όταν φτάσει η στιγμή τους.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και για να γίνει αυτό πρέπει να παίζουμε καλά. Όπως λέω πάντα, μία ομάδα, που παίζει καλά, είναι πάντα πιο κοντά στη νίκη από μία άλλη, που δεν παίζει καλά. Επίσης, θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέμα στους φιλάθλους μας, που μας παρακολουθούν. Από εκεί και πέρα, το να μη δέχεσαι γκολ είναι κάτι πολύ σημαντικό στο παιχνίδι μας και, το γεγονός ότι το καταφέρνουμε, οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλης της ομάδας, των αμυντικών, αλλά και του τερματοφύλακα. Είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε και προσπαθούμε για αυτό, αλλά πρωτίστως θέλουμε να κερδίζουμε, παίζοντας καλά».

Για τους νεοφερμένους παίκτες: «Πραγματικά, είναι η διαδικασία που χρειάζεται να γίνει για να πάρουν όλοι οι παίκτες χρόνο συμμετοχής και να είναι διαθέσιμοι όταν τους χρειαστούμε. Επίσης, είναι ένας τρόπος να τους δείξω ότι είμαι ευχαριστημένος από όλους και πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Περιμένω από όλους, όταν έρθει η στιγμή και τους χρειαστεί η ομάδα, να βοηθήσουν».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση: «Φυσικά, είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στην κορυφή γιατί ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα κυνηγάει τον τίτλο. Ήταν σημαντική η νίκη μας επί του ΟΦΗ γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς προκειμένου να ανέβουμε στην κορυφή».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr