Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έδειξαν μεγαλύτερο σεβασμό από αυτόν που θα έπρεπε στη Μάντσεστερ Σίτι, μπαίνοντας φοβισμένα στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV μετά την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι:

Για το αν ο Ολυμπιακός σεβάστηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τη Σίτι: «Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε άσχημα και φοβισμένα. Σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο. Δεν είχαμε ανακτήσεις μπάλας και δεν κυνηγήσαμε μπαλιές. Κάναμε ένα φάουλ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά και ήμασταν ο Ολυμπιακός. Βρήκαμε την ταυτότητά μας, παίξαμε πιο επιθετικά και είχαμε δύο με τρεις ευκαιρίες. Ήρθε όμως το δεύτερο γκολ της Σίτι και τελείωσε το ματς. Αλλά ήμασταν πραγματικά καλοί στο δεύτερο μέρος και πιέσαμε τον αντίπαλό μας κάτι που φαίνεται και από την κατοχή».

Για τον λόγο που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος στα δεύτερα ημίχρονα: «Το κάθε ματς έχει τη δική του εξήγηση. Σήμερα υπήρχε υπερβολικός σεβασμός στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας, περιμέναμε τον αντίπαλο και του δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τον εαυτό μας. Το πνευματικό κομμάτι και όχι το σωματικό έπαιξε ρόλο στο πρώτο ημίχρονο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα κόντρα στη Σίτι στο Καραϊσκάκη: «Μπορούμε να το κάνουμε αρκεί να έχουμε το πρόσωπο που δείξαμε στο δεύτερο μέρος. Αν καταφέρουμε να μεταφέρουμε τη συμπεριφορά του δευτέρου μέρους στο Καραϊσκάκη θα έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr