Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι κανονική με την Εθνική Ομάδα στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου, με τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, να επιβεβαιώνει την… έμμεση προαναγγελία που είχε κάνει ο Greek Freak μέσω του Instagram.

Μιλώντας σε εκπομπή της «ΕΡΑΣΠΟΡ», ο πρόεδρος της ΕΟΚ στάθηκε μεταξύ άλλων στον σταρ των Μπακς και τη βοήθεια που θα προσφέρει στις υποχρεώσεις της Εθνικής που πλησιάζουν, τονίζοντας παράλληλα την αγάπη του Γιάννη για την ομάδα και τη χώρα.

«Ο Γιάννης επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε.

Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος πριν από δύο ημέρες εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους όσους ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Λιόλιου.

Πηγή: newsbeast.gr