Υποψήφιοι με το κόμμα «Εάν…» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου θα είναι η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, καθώς επίσης και ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κώστας Αϊβαλιώτης, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Παϊτέρης αλλά και ο επικεφαλής του σχηματισμού «Ελληνική Ανατροπή» και δημοσιογράφος, Πάρις Κουρτζίδης.

Η κ. Αλεξοπούλου, με ανάρτησή της στο Facebook σημειώνει πως: «Κάνοντας έναν απολογισμό των τεσσάρων χρόνων κοινοβουλευτικής μου θητείας έχω να αναφέρω στους Έλληνες συμπολίτες μου, επιγραμματικά κάποιες σημαντικές στιγμές από την έντιμη κοινοβουλευτική μου θητεία.

Έγινα πρωτοσέλιδο στον τουρκικό τύπο για την πατριωτική μου δράση, ανέδειξα στη βουλή όλα τα κρίσιμα θέματα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οδήγησα στην καθιέρωση για πρώτη φορά του Εθνικού Μητρώου για τα ΑμεΑ, πρότεινα την ίδρυση Ηλεκτρονικού Φορέα Εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρίες, αποκάλυψα τις ανάρμοστες συνθήκες που επικρατούν στις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕΠΑ, αγωνίστηκα για την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας, στήριξα με κάθε τρόπο τις πολύτεκνες και τις τρίτεκνες οικογένειες, έφερα στη Βουλή την άγνωστη κληρονομιά της Αττικής.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αφουγκραζόμενη την απαίτηση των Ελλήνων συμπολιτών μου, μετά την κατά κοινή πλέον ομολογία, άδικης αποχώρησή μου από το κόμμα το οποίο τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπηρέτησα τίμια, με σθένος και εθνική συνείδηση, θέλοντας και μπορώντας να προσφέρω στον ελληνικό λαό και τους συνανθρώπους, ενστερνιζόμενη πλήρως τον όρκο που έδωσα ως βουλευτής την ημέρα της αρχικής εκλογής μου, δηλώνω ότι έχοντας πλέον ενταχθεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στο πλευρό ενός ανθρώπου που με έχει κερδίσει πραγματικά από την εν γένει παρουσία του στα δημόσια πράγματα, τίθεμαι υπό την κρίση των πολιτών ξανά, αυτή τη φορά ως υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών, με τα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΑΝ… του γνωστού πρώην αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Αναστάσιου Κανελλόπουλου, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματός μας, κ. Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης».

Πηγή: newsbeast.gr