Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα για την υγεία του Τζιανλούκα Βιάλι. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του πως αφήνει επ΄ αόριστον τη θέση του στο επιτελείο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας για να αφοσιωθεί στην άνιση «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο στο πάγκρεας, η «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα και νοσηλεύεται σε κλινική στο Λονδίνο.

Ο πάλαι ποτέ θρύλος της Σκουάντρα Ατζούρα και του ιταλικού ποδοσφαίρου διαγνώστηκε το 2017 κι έκτοτε ζει με την αρρώστια, έχοντας καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως βοηθός προπονητή και όντας κεντρική φιγούρα στην πορεία της Ιταλίας μέχρι την κατάκτηση του Euro το 2021.

Πλέον, τα νέα δεν είναι καθησυχαστικά και η οικογένειά του φέρεται να αγωνιά για την κατάστασή του, κάτι το οποίο ενισχύει και η πληροφορία της ιταλικής εφημερίδας πως η 87χρονη μητέρα του Βιάλι, ταξίδεψε εσπευσμένα στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στον γιο της.

Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά τον χαμό του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς από λευχαιμία που βύθισε στο πένθος το ιταλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr