Στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, συνεχίστηκαν σήμερα κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων.

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης «σάρωσαν» όλα τα πολυσύχναστα σημεία της περιοχής, που τις καθημερινές λόγω της πιο αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων δεν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις όπως η σημερινή. Δρόμοι, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, βάσεις κάδων απορριμμάτων και άλλα σημεία, καθαρίστηκαν, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν σχολαστικά, με τη δράση να απλώνεται σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα περιμετρικά της ιστορικής πλατείας Ομονοίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, στη σημερινή «εκστρατεία» καθαριότητας συμμετείχαν περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι, οι οποίοι ήταν πλήρως εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και 20 σύγχρονα μηχανήματα (πλυστικά, σάρωθρα, υδροφόρες κ.α.) που εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

«Η καθαριότητα και η απολύμανση της πόλης αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Δήμο Αθηναίων και η μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με αντίστοιχες μεγάλες δράσεις σε όλη την Αθήνα, από το κέντρο μέχρι τα όρια της, ώστε η πόλη και στις 129 γειτονιές της να είναι πιο καθαρή, πιο φωτεινή και όσο το δυνατόν πιο ασφαλής υγειονομικά» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Είναι ο κύκλος της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας στην Αθήνα. Με όλες τις…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr