Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στη σημερινή (27/3) συνάντηση των «μεγάλων» με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ. «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος», ανέφερε επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ, πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016, καθώς σχολίασε χαρακτηριστικά το παράδειγμα εκείνων στις περιόδους των διοικήσεων Σαρρή – Γκιρτζίκη.

Κοσμάς: Να αποκλειστούν όσοι διαιτητές έχουν μιλήσει με τον Κλάτενμπεργκ

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως λίγο πριν το φινάλε της σύσκεψης ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναρωτήθηκε που είναι το κακό ώστε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να επικοινωνεί για λογαριασμό της Λίγκας με κάποιους διαιτητές που γνωρίζει, εφόσον τους παραπέμπει μετά να μιλήσουν με την ΕΠΟ αν είναι διαθέσιμοι ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να σφυρίξουν.

Αυτό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Γιώργου Κοσμά, διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αποχωρήσει εκείνη τη στιγμή, όπου και τόνισε πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ και ότι οι διαιτητές που έχουν μιλήσει μαζί του πρέπει να αποκλειστούν ως επιλογές για το πρωτάθλημα της χώρας μας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr