Η γυναίκα από την Μεσσήνη που δέχτηκε τον Αύγουστο επίθεση με οξύ από τον σύντροφο της, «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε για τους φρικτούς πόνους που βίωσε εκείνη την στιγμή, περιγράφοντας ακριβώς πώς έγινε το περιστατικό.

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι,πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Από ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για οκτώ με 10 λεπτά», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε που φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ, το οποίο είχε σε ένα δοχείο».

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις τραγικές ώρες που βίωσε.

Πηγή: newsbeast.gr