«Τυφλή» επίθεση μέσω λιθοβολισμού σε διερχόμενο συρμό που κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνης και Ηρακλείου, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/9).

Όπως προκύπτει, άγνωστος εκσφενδόνισε την πέτρα από παρακείμενο δρόμο τραυματίζοντας τη γυναίκα στο κεφάλι, η οποία από τύχη φαίνεται ότι γλύτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η επιβάτις τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης και εύχεται στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο.

Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».

Πηγή: newsbeast.gr