Την περασμένη Τετάρτη, αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Ο πλειστηριασμός όμως ανεστάλη. Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (28/04) και αναφέρθηκε στην υπόθεση.

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μη βγει σε πλειστηριασμό, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν» είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του, την Ελπίδα Νίνου. Διότι δε δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr