Η Ανεξάρτητη Πολιτιστική Κίνηση Πολιτών με την επωνυμία «Armarima» εκτιμώντας την «τεράστια προσφορά στην κοινωνία μας μέσα από την ποίηση και την μουσική του», προτείνει τον Μιχάλη Μυτακίδη (B.D. FOXMOOR) των Active Member ως υποψήφιο για το ανώτατο λογοτεχνικό βραβείο, το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

«Ο Μιχάλης Μυτακίδης είναι ένας ευρέως αναγνωρισμένος Έλληνας ποιητής και μουσικός που τιμάται και αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους του και το Ελληνικό κοινό (και όχι μόνο) τα τελευταία τριάντα έτη. Έχει εμπνεύσει την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό και στιχουργικό «κύμα», αφυπνίζοντας το θυμικό της αίσθημα , διαμορφώνοντας παράλληλα και την αισθητική της», αναφέρει η «Armarima» στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:   

«Ο Μιχάλης Μυτακίδης έχει σταθεί μακριά από κάθε πολιτική ,θρησκευτική ή φυλετική διάκριση στο περιεχόμενο των στίχων του,  πορευμένος μη εξαρτώμενος από καμία υποστηρικτική τοιαύτη δύναμη, πράττοντας μόνο πάντα όσα η καλλιτεχνική του φύση του όριζε.

Κρίνοντας το έργο του πανανθρώπινο και μοναδικό , ανεξάρτητο και ειλικρινές , δίχως πολιτική ή θρησκευτική χροιά, δίχως καμία υποστήριξη από ‘’κύκλους’’ πολιτικούς ή άλλους τέτοιους, προχωράμε στην πρότασή μας για την υποψηφιότητα του ανεξάρτητοι, όπως έκανε ο ίδιος σε όλη την σπουδαία του πορεία».  

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να υπογράψετε σχετικά με την υποψηφιότητα Τα βήματα είναι ως εξής :• Καταχώρηση του…

Posted by Active Member on Monday, May 29, 2023

Πηγή: newsbeast.gr