Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει τα 54α γενέθλιά του και δεν τα γιορτάζει όπως θα ήθελε, αφού εδώ και εννιά χρόνια παραμένει υπό μηχανική υποστήριξη, με την αγάπη όλων προς το πρόσωπό του και ειδικά των δικών του ανθρώπων να παραμένει αναλλοίωτη, όπως έδειξε και το μήνυμα του γιου του, Μικ, στο Instagram.

Ο Γερμανός είναι ένας θρύλος της Formula 1 αφού είναι, μεταξύ άλλων, αυτός με τα περισσότερα πρωταθλήματα (7, όσα και ο Λιούις Χάμιλτον), αλλά από τον Δεκέμβριο του 2013 είναι σε μια κατάσταση στην οποία κανείς δεν μπορούσε να τον φανταστεί, αφού είναι υπό μηχανική υποστήριξη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Πολλά έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια για την πραγματική κατάσταση του Σουμάχερ αλλά το σημαντικό είναι ότι παραμένει ζωντανός, έστω κι αν δεν ζει όπως θα ήθελε, με τον γιο του, Μικ, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του αφού είναι κι αυτός οδηγός της Formula 1, να συγκινεί με την ανάρτησή του για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά από όλους. Σε αγαπώ», έγραψε ο υιός Σουμάχερ, ο οποίος προφανώς ελπίζει σε κάποιο θαύμα που θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση του πατέρα του.

Πηγή: newsbeast.gr