Στριμώχθηκε πολύ ο Μίλτος Τεντόγλου από τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, όπως παραδέχτηκε ο τελευταίος και τελικά κατάφερε το χρυσό άλμα στα 8,52 μέτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

«Σε κάθε αγώνα θέλεις το κάτι παραπάνω. Μετά από μια χρόνια που ο Μίλτος έχει κερδίσει 3 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις ζητούσαμε την επίδοση. Θέλαμε το κάτι παραπάνω και ο Μίλτος το εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

Όπως δήλωσε «στρίμωξε» τον αθλητή για να πετύχει. «Είχε κερδίσει τον αγώνα και εγώ είχα αποφασίσει να ρισκάρουμε. Τον στρίμωξα πάρα πολύ με διαφορετικές κινήσεις και τρόπους εκτέλεσης της φόρας που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και ο Μίλτος τα κατάφερε», είπε.

«Ο Μίλτος είναι διαφορετικός με δικιά του εξυπνάδα. Πολλές φορές εγώ ζορίζομαι γιατί πρέπει να βρω κάτι ώστε να συμπίπτουμε. Δουλέψαμε με μια ασφάλεια ώστε να κάνουμε το μίνιμουμ και να πάμε μετά για κάτι άλλο. Από 10 λεπτά συζήτησης είπε μόνο ένα ναι. Κάνει πολύ βαθιές αναλύσεις και έρχεται έτοιμος. Αλίμονο σου αν είσαι ανέτοιμος. Δουλεύεις με ένα παιδί που έχει όνειρα και στόχους στη ζωή του. Θέλεις πάντα να είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για να μπορούμε να συνεχίσουμε» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr