Την ώρα που τα ΜΜΕ της Βραζιλίας κάνουν λόγο για άσχημη κατάσταση της υγείας του μετά την έκτακτη εισαγωγή του σε νοσοκομείο, ο Πελέ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram καθησυχάζει τους πάντες, λέγοντας πως είναι δυνατός και ότι όλοι θα πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και αισιόδοξοι για αυτόν.

Τα νεότερα δημοσιεύματα στη Βραζιλία θέλουν τον θρύλο του ποδοσφαίρου να μην ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες και να λαμβάνει ανακουφιστική θεραπεία αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση αυτή τη στιγμή.

Ο ίδιος, όμως, περιγράφει μια διαφορετική εικόνα μέσα από το μήνυμα που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και στο οποίος αναφέρει τα εξής…

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα. Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστήριξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Πηγή: newsbeast.gr