Η Μισέλ Γκέρζιγκ, μέλλουσα σύζυγος του Τιμπό Κουρτουά, τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Βελγίου, μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας της, Ισραήλ, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε αφότου ολοκλήρωσε τη στρατιωτική της θητεία, αλλά και τη σχέση της με τον κορυφαίο κίπερ.

Το μοντέλο 25 ετών στρατολογήθηκε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού του Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα σε θέση που υποστηρίζει τις μάχιμα και επιχειρησιακά τμήματα. Ήταν μέλος της ομάδας διάσωσης.

Όταν τέλειωσε η θητεία της μπήκε σε δίλημμα για το αν έπρεπε να συνεχίσει στο στρατό ή να επιστρέψει στο μόντελινγκ – κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί από τα 13 της χρόνια. Όπως ανέφερε το στρες που της προκαλούσε η εργασία της, οδηγούσε σε συχνές κρίσεις πανικού. «Υπήρχαν φορές που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ωστόσο, ζήτησα βοήθεια από ειδικούς και πλέον μπορώ και ελέγχω τις καταστάσεις».

Η Γκέρζιγκ, η οποία συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και φυσικά δηλώνει και influencer, συνδέθηκε αισθηματικά με τον Τιμπό Κουρτουά πριν από περίπου ένα χρόνο. Μετά το καλοκαίρι του 2023 αναμένεται να παντρευτούν, όπως ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιούνιο, σε μια περίοδο, μάλιστα, που το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη, αλλά και στη Μύκονο.

Η ερωτική ζωή του Τιμπό Κουρτουά έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ισπανικά ΜΜΕ, αλλά και τους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης που αρχικά φοβόντουσαν ότι τα… νυχτοπερπατήματά του θα μπορούσαν να τον αποπροσανατολίσουν από το να κάνει καλύτερα αυτό που ξέρει – να γλιτώνει την εστία της «βασίλισσας».

«Μπορεί η ημέρα του γάμου να είναι μονάχα για μια ημέρα, αλλά οι προετοιμασίες κρατούν για πολύ καιρό και ελπίζω να χαρούμε αυτή την περιπέτεια μαζί», τόνισε η Γκέρζιγκ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα δύο παιδιά του Τιμπό Κουρτουά από την σχέση που διατηρούσε με άλλη σύντροφο όσο ήταν παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. «Είναι πολύ γλυκά και με έχουν αποδεχθεί. Είμαστε μια οικογένεια και ελπίζω εγώ κι ο Τιμπό να τη μεγαλώσουμε στο άμεσο μέλλον».

Πηγή: newsbeast.gr