Μπορεί στις φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί να φαίνονται ερωτευμένοι και αγαπημένοι, όμως η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως επί δέκα χρόνια δεν άντεχε τον σύζυγό της, Μπαράκ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε στην «REVORT Studios» και η συνέντευξή της ήταν αποκαλυπτική αφού δεν δίστασε να αναφερθεί στα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά τη γέννηση των δύο κοριτσιών τους, Σάσα και Μάλια, τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ τους. «Επί δέκα χρόνια, δεν άντεχα τον άντρα μου», δήλωσε.

Ενώ εκείνη ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τις κόρες της, ο Μπαράκ Ομπάμα απολάμβανε τον χρόνο του, παίζοντας γκολφ ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.

«Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Συνήθως είναι 70/30, μερικές φορές είναι και 60/40», δήλωσε αφού θυμήθηκε την περίοδο που ο σύζυγός της είχε επικεντρωθεί στην πολιτική του καριέρα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και απουσίαζε συνεχώς από το σπίτι τους.

Αναφορικά με τα παιδιά τους και το αν ανταπεξήλθε στις ανάγκες τους, εξήγησε: «Τα παιδιά είναι σαν τους τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις, δεν μιλούν, δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κλαίνε συνέχεια. Τα αγαπάς όμως, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις. Έτσι, στρέφεστε αναγκαστικά ο ένας εναντίον του άλλου».

Τέλος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους ακροατές της, όσο «κλισέ» κι αν ακούγεται. Όπως είπε, «δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε», ενώ τόνισε πως «τα συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Πηγή: newsbeast.gr