Εάν κάποιος είναι μετρ και ειδικός στις ομιλίες αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίτσελ και φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες του και πριν τον Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλά όσο περισσότερο μπορεί στους παίκτες του Ολυμπιακού θέλοντας να τους δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Να τους περάσει δηλαδή το μήνυμα πως ο τίτλος είναι ακόμα υπό διεκδίκηση και ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το βράδυ της Κυριακής τον αγώνα με τον Άρη στο φαληρικό γήπεδο, όπου η προπώληση ήταν και μεγάλη. Ο Μίτσελ δεν άφησε έτσι ούτε αυτό το παιχνίδι και με αφορμή τον Άρη μίλησε στους παίκτες του.

Ανάμεσα στα άλλα τους επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Ένα παιχνίδι με τον Άρη που τον έχουμε βρει ξανά μπροστά μας φέτος, οπότε έχουμε εικόνα του τι να περιμένουμε και το τι πρέπει να κάνουμε. Θέλω από εσάς να συνεχίσετε έτσι – όπως πριν τη διακοπή – και ακόμα καλύτερα.

Έχουμε την ικανότητα να γυρίσουμε την κατάσταση σε σχέση με το Πρωτάθλημα. Μπορούμε. Οπότε πάμε να τα καταφέρουμε! Πάμε να το κάνουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr